Pa Puzzel

Groep 3, 4 en 5 hebben vorig schooljaar  enthousiast gewerkt aan Pa Puzzel.
Aan de hand van Pa Puzzel en zijn puzzelwinkel hebben de kinderen geleerd wat ondernemerschap is.

We starten met een brief van Tom, het zoontje van Pa Puzzel. Hij vertelt dat het slecht gaat met de puzzelwinkel en dat er steeds minder klanten komen. Misschien kunnen de kinderen helpen zodat de puzzelzaak weer druk bezocht wordt.
De kinderen hebben goed  geholpen; ze hebben nieuwe puzzels gemaakt, visitekaartjes bedacht, een nieuwe naam verzonnen, een slogan gemaakt en reclamefolders verspreid.
Ze hebben Pa Puzzel op de hoogte gebracht door hem een brief te schrijven, foto’s te maken van hun eigen gemaakte puzzels en staaf- en lijngrafieken te maken van de verkoopcijfers.
En ja, dankzij de hulp van de kinderen gaat het weer goed met de winkel van Pa Puzzel.

Alle kinderen kregen van Pa Puzzel nog een ondernemersdiploma voor de goede ideeën.
Dank aan: Saar, Hyke, Samuel, Jonas, Isa, Tim, Nola, Simon, Berfin,  Robin,  Kylian, Ahmed en Jasmijn.