23-01 Vangelis Evangelidis (Wigwam)

23-01 Mike Rowaan (Bijen)

26-01 Berfin Orhan (Smurfendorp)

29-01 Abdullah Ozkoc (Imkers)

31-01 Abdi Ahmed (Smurfendorp)

03-02 Zaky el Mourabit (Wigwam)

05-02 Ayliz Çam (Apenkooi)

05-02 Aya Ibnou el Moubarak (Panda's)

08-02 Tunahan Sagsu (Smurfendorp)

08-02 Sophie Meijer (Bijen)

09-02 Chayen Materman (Imkers)

10-02 Mohammed-Amine Tatuh (Spinnenweb)

10-02 Munira Khalif (Bijen)

11-02 Amine Ouichen (Apenkooi)

11-02 Julian Bos (Holle Boom)

06-02 Frans van Noorden

12-02 Inge van Spriel

28-02 Inge Oostrom-Bie

Cleophasschool op Jeugdjournaal, dd 24-01-2012

Op maandag 23 januari 2012 vond er op de Cleophasschool een speed date plaats. Deze speed date was een initiatief van 2 kinderen (Loïs en Cas) van onze school. Zij zaten vorig jaar in de Kinderraad van Overvecht. De Kinderraad zocht naar mogelijkheden om per school iets in en voor de buurt te doen om zo elkaar beter te leren kennen.

Omdat de verhoudingen tussen de Cleophasschool en de locatie van het openbaar onderwijs aan de Teun de Jagerdreef niet altijd even goed zijn, kozen de 2 kinderen voor een speed date tussen beide scholen.

Afgelopen maandag was het eindelijk zover; kinderen uit groep 7 van beide scholen hadden hun eerste speed date in de hal van onze school. Iedereen kreeg een minuut lang de tijd om elkaar te bevragen. Loïs en Cas hadden alles tot in de puntjes geregeld. Beide scholen hadden eerst al een ‘smoelenboek’ van elkaar ontvangen. De kinderen van de Teun de Jagerdreef werden keurig op het plein ontvangen en iedereen gaf elkaar een hand. Een stapeltje kaarten met vragen lag al keurig klaar. Het daten kon beginnen.

Na 3 kwartier waren de meeste vragen gesteld en had iedereen elkaar bevraagd. Op straat zullen ze elkaar niet meer zo snel voorbij lopen.

De media waren ook aanwezig; het Jeugdjournaal, het Algemeen Dagblad en het Dreefnieuws.

Op onze site kunt u het item, van het Jeugdjournaal, bekijken. Er wordt hierin wel voorgesteld alsof beide scholen voortdurend met elkaar in de clinch lagen. Dat is absoluut niet waar. Er gebeurde wel eens wat, maar dat werd daarna ook meteen keurig opgelost.