“Wat ik bijzonder vind, is dat deze school bereid is om in beweging te komen.” – Sandra

Aanmelden

Wat leuk dat je overweegt om je kind aan te melden op de Cleophas! Voordat je een aanmeldformulier kunt invullen, nodigen we je graag eerst uit om kennis te maken en rond te kijken op school.
Dit kan door contact op te nemen met Minke Wagenaar via 030-2614568 of directie@cleophas-sozko.nl.
Vanaf de leeftijd van 3 jaar kunt u uw kind aanmelden via de website Naardebasisschool.utrecht.nl | Naardebasisschool , hier kunt u uw keuze voor basisschool De Cleophas doorgeven

Ziekmelden

Kan je kind vandaag beter onder de wol blijven? Wat sneu! Zou je ons op schooldagen vóór 08:30 kunnen informeren? Dat kan:

Beterschap!

Bereikbaarheid

Vragen? Opmerkingen? Ideeën? We horen ze graag. Of je ons nu wilt mailen, bellen of direct wilt aanspreken; er is altijd een manier om met elkaar in contact te komen.

Op schooldagen zijn we van 07:45 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 030-2614568

Jenaplanschool Cleophas
Teun de Jagerdreef 1C
3561 JK Utrecht

postadres
Postbus 9176
3506 GD Utrecht

Mail de school: directie@cleophas-sozko.nl
Mail de medezeggenschapsraad: mrcleophasutrecht@gmail.com
Mail de ouderraad: orcleophas@gmail.com

In geval van nood kun je altijd bellen met het schoolnummer. Buiten schooltijden kunt je een voicemail inspreken. Spoedmailtjes krijgen snel een reactie.

Helpen op school

We zijn hartstikke blij met onze vrijwilligers, want op de Cleophas is meer te doen dan we kunnen opnoemen. Denk bijvoorbeeld aan de Ouderraad, Medezeggenschapsraad, hulp bij de musical, de sportdag, de cleodoedag, het verkeersexamen, overblijven, luizencontrole, en ga zo maar door. Zelf ook een steentje bijdragen? Graag! Stuur een mail naar het algemene e-mailadres, dan nemen we snel contact met je op.