“Wat ik bijzonder vind, is dat deze school bereid is om in beweging te komen.” – Sandra

Aanmelden

Wat leuk dat je overweegt om je kind aan te melden op de Cleophas! Voordat je een aanmeldformulier kunt invullen, nodigen we je graag eerst uit om kennis te maken en rond te kijken op school. In principe hoef je geen rekening te houden met een wachtlijst, maar ons advies luidt wel: vol is vol, dus wacht niet te lang met een afspraak maken. Als jij een mailtje stuurt, zorgen wij voor koffie en thee.

Ziekmelden

Kan je kind vandaag beter onder de wol blijven? Wat sneu! Zou je ons op schooldagen vóór 08:30 kunnen informeren? Dat kan:

  • of telefonisch vanaf 07:45 uur via 030-2614568
  • of door een mailtje te sturen.
  • of via een berichtje via Social Schools.

Beterschap!

Bereikbaarheid

Vragen? Opmerkingen? Ideeën? We horen ze graag. Of je ons nu wilt mailen, bellen of direct wilt aanspreken; er is altijd een manier om met elkaar in contact te komen.

Op schooldagen zijn we van 07:45 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 030-2614568

Jenaplanschool Cleophas
Teun de Jagerdreef 1C
3561 JK Utrecht

postadres
Postbus 9176
3506 GD Utrecht

Mail de school: directie@cleophasschool.nl
Mail de medezeggenschapsraad: mr@cleophasschool.nl
Mail de ouderraad: ouderraad@cleophasschool.nl
Mail de overblijforganisatie Spats: overblijf.spats@gmail.com
Mail de functionaris gegevensbescherming: fg@sozko.nl

In geval van nood kun je altijd bellen met het schoolnummer. Buiten schooltijden kunt je een voicemail inspreken. Spoedmailtjes krijgen snel een reactie.

Helpen op school

We zijn hartstikke blij met onze vrijwilligers, want op de Cleophas is meer te doen dan we kunnen opnoemen. Denk bijvoorbeeld aan de Ouderraad, Medezeggenschapsraad, hulp bij de musical, de sportdag, de cleodoedag, het verkeersexamen, overblijven, luizencontrole, en ga zo maar door. Zelf ook een steentje bijdragen? Graag! Stuur een mail naar het algemene e-mailadres of naar de OR/MR, dan nemen we snel contact met je op.